Hey, ik ben Roxanne, het gezicht achter Junglicious!
Welkom in mijn vegan jungle! Als je net als ik gek bent op desserts en brunches, dan ben je hier op de juiste plek.
Toen ik 21 was, besloot ik mijn passie voor zoete verwennerijen en brunches te combineren met een missie: laten zien dat je met vegan eten niets aan smaak hoeft in te leveren.
Waar het begon
In 2020 werd ik veganist, en wat begon als een persoonlijke ontdekkingstocht door de wildernis van plantaardige gerechten, groeide uit tot een bloeiende studentonderneming tijdens mijn studies Orthopedagogiek en Disability Studies aan de Universiteit Gent. In 2023 besloot ik de sprong te wagen en me volledig te richten op mijn eigen kleine vegan jungle: Junglicious.
Ons trotste moment
In 2022 won ik de tweede prijs bij de BeVegan Awards in de categorie 'Best Pastry & Sweets', en ik stond in de finale van de Gentrepeneur Awards.
Zelfs de koning proefde mijn no-cheesecake
Hij kon niet geloven dat het vegan was! Fotocredits: Alpha Photography
BeVegan Awards Finale
Fotocredits: bymaartenvandehove
Wat me het meest dankbaar maakt, is de steun en liefde die ik heb gekregen van mijn familie en vrienden. Hun hulp, samen met de steun van mijn geweldige klanten, partners in de koffiezaken en restaurants, en de fantastische mensen die ik onderweg heb ontmoet, hebben dit allemaal mogelijk gemaakt.
Zonder jullie zou Junglicious niet zijn wat het nu is! 💚
Veel liefs en zoete jungle groetjes,
Roxanne